‘Boven de wolken’ in de wolken door Net is Net

Naar jaarlijkse gewoonte hebben de dames van ‘Net is Net’ uit Bree zich opnieuw ingezet voor een goed doel dat hun nauw aan het hart ligt. Voor de actie van 2018 werd gekozen voor ‘Boven de wolken’ een vzw die gezinnen ondersteunt die te vroeg hun kind hebben verloren. Door het maken van fotoreportages zorgen zij ervoor dat deze sterretjes aan de hemel nooit verloren gaan. Ouders worden op deze manier geholpen bij het dragen en verwerken van hun verlies.

De actie werd half oktober 2018 gestart. Sleutelhangers en snoepstokken werden gekocht door de 230 dames die deze op hun beurt aanprezen bij de gezinnen waar ze bijspringen.

Onlangs mocht eindelijk een cheque overhandigd worden aan Raf en Kelly, die zelf hun kind als een ster aan de hemel zien schijnen. Door de inspanningen van de familie die ‘Net is Net’ is, stond op de cheque het mooie bedrag van € 2.100,–.

Foto: Koen Croonen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *