Leerlingen van Mosa-RT maken kans op een vliegreis

Het is bijzonder spannend voor de leerlingen van 5 Humane Wetenschappen, van Scholengemeenschap Mosa-RT in Maaseik. Sinds november 2018 verzamelen ze stemmen voor de wedstrijd van EF Flying Class en dat doen ze niet onverdiend. Ze dingen samen met een klas uit Gent mee naar de hoofdprijs.

De wedstrijd gaat over een ingezonden foto. De hoofdprijs is een vliegreis met de hele klas naar Malta, inclusief taalcursus, vlucht, accommodatie en halfpension. “Maar we hebben nog wel wat stemmen nodig”, zo laten de leerlingen weten.

Stemmen kan online tot en met vrijdag 18 januari 2019.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *