Nieuwe kinderopvang in Bree, het Gerkenboompje

In samenwerking met de Landelijke Kinderopvang organiseert het stadsbestuur van Bree een nieuw kinderdagverblijf op welzijnscampus ‘De Gerkenberg’, nadat de vestiging van het Wiekernestje verhuisde naar de nieuwbouw in de Sint-Jacobstraat in Bree.

De kindvriendelijke lokalen zijn nu eenmaal beschikbaar en de vraag naar opvanginitiatieven voor Breese kindjes blijft groot. “Jolien en Kirsten, twee jonge enthousiaste onthaalouders, zetten hun schouders onder dit project en organiseren er sinds 3 januari kinderdagverblijf het Gerkenboompje”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree. Momenteel verblijven er een tiental 0- tot 3-jarigen, maar er kan nog uitgebreid worden naar 15 kinderen.

Niet alleen de leegstaande lokalen vroegen om terug spelende kindjes te ontvangen, ook de buren van woonzorgcentrum Gerkenberg zijn blij dat er weer jong geweld te bewonderen valt. De bewoners kwamen tijdens de opening alvast kennismaken met hun nieuwe mini-buren en hun mascotte Melvin.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *