F-Act brengt Broadway Musical ‘Pippin’ naar Bocholt

Musical F-Act bestaat tien jaar en daarom koos het gezelschap voor een heus jubileumspektakel, een musical die in Amerika meerdere prestigieuze Tony Awards wist te winnen. En na een jaar repeteren, is het dan eindelijk zover: de Broadway Musical ‘Pippin’ zal te zien zijn van 15 tot en met 24 februari in De Kroon in Bocholt.

De leden van F-Act Bocholt spelen de hoofdrol in het komische verhaal ‘Pippin’, vol spanning en sensatie. Het stuk is een voorbeeld van mysterie en magie met schokkende beelden van wellust, moord en oorlog.

Het verhaal gaat over een reizend theatergezelschap dat, overal waar ze stopt, haar bijzondere theatervoorstelling speelt. Niels Renes uit Bocholt kruipt in de rol van Pippin. Hij is een toevallige voorbijganger die tijdens deze voorstelling als nieuwkomer bij dit reizend theatergezelschap de hoofdrol mag gaan spelen. Het gezelschap staat onder streng toeziend oog van de Leading Player (Fleur Renes uit Bocholt), die met haar mysterieuze theatergezelschap deze speciale voorstelling ten tonele zal brengen.

De spelers worden live begeleid door het speciaal hiervoor gevormd 13-koppig Pippin-orkest onder leiding van Jan Rypens (o.a. Ballet van Vlaanderen, Mary Poppins). Ter gelegenheid van het jubileum van Musical F-Act, zal deze voorstelling gespeeld worden met in de hoofdrollen de spelers van F-Act Bocholt, bijgestaan door een geweldig zang-, dans- en spelensemble uit de andere F-Act groepen uit Limburg. Na een jaar van repeteren zal voor de eerste keer deze volledige revivalversie uit 2013 in het Nederlands uitgevoerd worden. F-Act maakt tevens kans om genomineerd te worden voor de Amateur Musical Awards 2019.

Voorstellingen in GC De Kroon, Nevenplein 1, 3950 Bocholt-Kaulille. Op 15, 16, 17 22, 23 en 24 februari. Kaarten kosten 20 euro.

Foto: Vincent Renes

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *