Mooie samenwerking door politie Echt en de Belgische collega’s

politie-lanaken-maasmechelen

In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 januari werd er in Eisden bij Maasmechelen een woninginbraak gepleegd waarbij drie daders waren betrokken. Door een van de verdachten die met zijn voertuig wist te ontkomen werd ingereden op de Belgische politie. Hierbij werd een schot gelost. De achtervolging die daarna ontstond ging richting Nederland.

Onderweg werden diverse malen goederen uit het voertuig gegooid. Door de Belgische politie werd de hulp van de Nederlandse politie ingeroepen. De collega’s van de politie Echt vatten post op de toerit bij Echt waar zij even later het voertuig achtervolgd door de Belgische politie zagen naderen. Op de A2 even voorbij de afrit Grathem kwam het voertuig tot stilstand en kon de verdachte worden aangehouden.

De verdachte is ingesloten en zal via een uitleveringsverzoek zo spoedig mogelijk aan de Belgische autoriteiten worden overgedragen. Zijn voertuig is inbeslaggenomen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *