Hoger Op Molenbeersel blaast dit jaar 80 kaarsjes uit

Op 9 februari 2019 blaast K.V.V. Hoger Op Molenbeersel tachtig kaarsjes uit. De Geschied- en Heemkundige Kring Kinrooi heeft in haar archieven veel oud materiaal van de voetbalclub uit Molenbeersel. Een van de mooie stukken die men heeft, is het jubileumboek dat ter ere van het 50-jarige jubileum gemaakt werd.

Het boek ‘Koninklijke voetbalvereniging Hoger-Op Molenbeersel 1939-1989 Geschiedenis van de voetbalsport te Molenbeersel’ door Pol Spreuwers, Jan Weerens, Paul Stevens en Theo Beijnsberger is nog, in beperkte oplage, verkrijgbaar bij de Geschied- en Heemkundige Kring Kinrooi. Hiervoor betaalt men € 2,00 per stuk.

Bij Slichtenhof kan men hiervoor terecht tijdens de openingstijden, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *