Nieuw cursusaanbod tablet en smartphone in de bibliotheek Dilsen-Stokkem

Tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons leven, maar hoe goed kan jij ermee overweg? En wat zou je er nog meer mee willen doen? Na een geslaagde start van het @ppcafé in 2018 breidt de bibliotheek van Dilsen-Stokkem dit aanbod lessen hierover nog verder uit.

Het @ppcafé is een ruim cursusaanbod van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem rond het gebruik van tablet, smartphone en computer. Hiervoor wordt samengewerkt met Vormingplus Limburg. Er zijn @ppcafés voor zowel beginners (in de voormiddag) als voor wie al vertrouwd is met zijn toestel (’s avonds).

Door de samenwerking met Vorminplus Limburg is de kwaliteit verzekerd. Verder zijn de @ppcafés gezellig, laagdrempelig en betaalbaar: per les betaal je maar € 5,00, en de absolute basis van je smartphone of tablet kan je bovendien volledig gratis komen leren.

Het @ppcafé is dus dé ideale manier om helemaal mee te raken met al die moderne technologieën. Bovendien kan je elke eerste vrijdag van de maand ook in de bib terecht voor de gratis één-op-één computerhulp van de Digidokter.

De gratis lessenreeks ‘Ik ken helemaal niets van m’n Android toestel’ begint vanaf donderdag 7 februari om 09.30 uur in de bib. Vanaf dinsdag 5 februari wordt er om 19.30 uur gestart met een themareeks over Facebook en sociale media.

Inschrijven kan online.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *