Eerste bouwhandeling Op de Baant Sint Joost

Na enkele jaren van voorbereiding is BurgtBouw gestart met de bouw van acht levensloopbestendige woningen op de locatie Op de Baant in Sint Joost.

Wethouder Hub Meuwissen en de heer van der Burgt (directeur van BurgtBouw) hebben in het bijzijn van de kopers van het project en omwonenden het eerste gat gegraven bij Op de Baant in Sint Joost. Hiermee is het project officieel van start gegaan.

Naast de acht levensloopbestendige woningen zijn er ook nog zes bouwkavels waarvan de woningen door particulieren worden gerealiseerd. Wethouder Hub Meuwissen: “Naast de herinrichting van de Bosweg, wordt met de realisatie van dit woningbouwplan opnieuw een impuls gegeven aan de toekomstbestendigheid van deze mooie kern.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *