Preens Dirk I van VV De Brökwagters Bosseve

Op zaterdagavond 26 januari 2019 is in het ‘Brökwagters Peliês’ Dirk Wiermans uitgeroepen als Brökwagters Preens 2019 en zal de vastelaovundj op Bosseve voorgaan als Preens Dirk I.

Dirk is 39 jaar jong en woont samen met zijn Patricia Dirks en hun 2 zoontjes Clay en Quin op de Veldbloemstraat 33. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met onderhoud en machinebouw, als technisch manager bij Elsto Eterpol Services, houdt hij graag van een potje voetbal en maakt hij leuke uitjes met z’n gezin.

Dirk drinkt graag een potje bier met z’n kameraden die zich samen v.v. de Rabbedabbers noemen. Een aantal van die Rabbedabbers zullen hem dit jaar assisteren, zo benoemde hij Bèr Reijnders tot ceremoniemeester en Guido Geelen, Rob Jongen en Paul Stultiens tot zijn adjudanten.

Dirk is een gelukkig persoon hoe hij zo zijn leven mag leiden, dit is dan ook terug te zien in zijn onderscheiding welke de vorm heeft van een klavertje vier. Zijn orde die hij hierbij heeft ingesteld is de ‘orde van mien gelök’.

 

Preens Dirk I zal de vastelaovundj van de Brökwagters voorgaan onder zijn devies: ‘Vanaaf noow met uch allemaol, leefdje, leecht en gelök.’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *