Inloophuis Vergeet-me-nietje sfeervol geopend

Zondagmiddag 27 januari heeft de officiële opening van Huis Vergeet-me-nietje in Bree plaatsgevonden, een inloophuis ter ondersteuning van mensen met kanker, mensen die ooit kanker hebben gehad, hun partners, familie, vrienden, …, kortom iedereen die met de ziekte geconfronteerd werd en nood heeft aan troost, een goed gesprek, contact met lotgenoten en meer.

Het inloophuis richt zich op mensen uit de regio Bree, Kinrooi, Maaseik en Oudsbergen, al zijn mensen uit andere regio’s ook welkom. Uit ervaring blijkt dat de afstand tot reeds bestaande inloophuizen in Limburg, zoals Huis Erika Thijs te Hasselt, De Kolibri te Peer of, sinds kort, Inloophuis Maasland Limani vzw te Maasmechelen, te groot is voor iemand met kanker uit onze regio, zeker als hij of zij nog in behandeling is of juist uit behandeling komt.

Ook de trajectduur met het openbaar vervoer is veel te lang. Daarom is de inplanting van een bijkomend inloophuis te Bree ideaal.

Het inloophuis is gelegen aan de De Houborn 43 in Bree.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *