Rode Kruis Maaseik en Dilsen-Stokkem zoekt nieuwe enthousiastelingen (video en foto’s)

Het Rode Kruis Vlaanderen, afdeling Maaseik en Dilsen-Stokkem, is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Men zoekt enthousiaste personen van 16 jaar of ouder die het leuk vinden in een groep te werken en geschoold te worden.

Aangegeven wordt dat het van belang is dat de vrijwilliger voldoende tijd voor het Rode Kruis Maaseik en Dilsen-Stokkem kan investeren. “Om de gemiddelde leeftijd naar beneden te halen en vanwege het steeds vaker actief zijn bij diverse evenementen is uitbreiding noodzakelijk”, zo vertelt Afdelingsverantwoordelijke Martin Meyssen van de Vorming.

Geïnteresseerden krijgen enkele interne cursussen en komen onder begeleiding van de ervaren vrijwilligers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *