Neos Maaseik gaat bowlen

Tijdens de kille wintermaanden is stilzitten voor Neos Maaseik geen optie. Er werd dan ook besloten, omdat het voor een buitenactiviteit te slecht weer was, om een binnen activiteit te organiseren. Het is een bowlingmiddag geworden met aansluitend een uitgebreid steengrillmenu.

Er heerste een gezellige sfeer tijdens het bowlen, maar ook de winnaarsmentaliteit was bij sommige spelers duidelijk te merken. Ook de niet-bowlers kenden een aangename middag en moedigden hun favorieten aan. Na het bowlen schoof iedereen rustig aan tafel en werd er genoten van het lekkere eten en de bijhorende glaasjes.

Foto: Nico Peeters

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *