Wawweleurke tijdelijk op nieuwe locatie

Maaspoorte Maaseik

Normaal gesproken organiseert het Documentatiecentrum Maaseik het maandelijkse ‘Wawweleurke’ in de bibliotheek van Maaseik. De editie van februari zal echter in de cafetaria van ‘De Maaspoorte’ in Maaseik plaats vinden.

“Het programma belooft weer mooi te worden”, aldus voorzitter Johnny Coolen van het Documentatiecentrum Maaseik. “In een sfeer van gezellig ‘gewawwel’ met de belevenissen van de heer Martin Borkelmans van Aldeneik zal er over de Tweede Wereldoorlog gesproken worden en zullen de aanwezigen tal van attributen voor het dagelijks gebruik uit die periode te zien krijgen”, aldus Coolen.

De voorwerpen mogen door de aanwezigen betast worden. “Ook zullen weer vele herinneringen opgehaald worden aan het leven tijdens die moeilijke periode ‘40-‘45. Een lekkere tas koffie met een koekje staan klaar”, aldus Johnny Coolen.

Het Wawweleurke zal op dinsdag 19 februari plaats vinden om 14.30 uur in ‘De Maaspoorte’ in Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *