Informatieavond Up With People in De Stegel in Molenbeersel (video)

Van 14 tot 20 mei 2019 zullen meer dan 100 jongeren van Up With People, tussen 18 en 29 jaar oud en afkomstig uit een 15-tal landen, in Kinrooi verblijven om er de gemeenschap te leren kennen, mee te werken aan een aantal sociale acties én om een aantal muzikale shows op te voeren in GC De Stegel.

Up With People bestaat al 50 jaar. Het is een organisatie die jonge mensen wil inspireren om van de wereld een nog betere plek te maken! De gemeente Kinrooi is blij en fier om deze organisatie dit jaar te mogen ontvangen.

Om de samenwerking met Up With People te optimaliseren, zijn we op zoek naar sponsors én opvanggezinnen voor de meer dan 100 deelnemers. Op woensdag 6 februari om 20.00 uur is iedereen van harte welkom op een infoavond in GC De Stegel in Molenbeersel.

Onder het motto ‘Kinrooi meets the world’ geven vertegenwoordigers van Up With People en de gemeente dan uitleg over dit opmerkelijk initiatief. Ook zal er al even gesproken worden over de drie shows die de jongeren op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei zullen geven in GC De Stegel. De opbrengst van de shows van Up With People in Kinrooi zal gebruikt worden om lokale goede doelen en/of maatschappelijk waardevolle projecten te steunen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *