Inspectie bruggen en viaducten in Weert

stadsbrug-kanaal-zuid-willemsvaart-weert

De gemeente Weert inspecteert in samenwerking met Rijkswaterstaat een achttal bruggen en viaducten in Weert. Deze inspectie vindt plaats op maandag 4 en dinsdag 5 februari, tussen 09.00 en 15.00 uur. Tijdens de inspectie wordt het verkeer ter plaatse door verkeersregelaars geregeld.

De inspectie geeft inzicht in het benodigde onderhoud aan de bruggen en viaducten voor de komende tien jaar.

Op dinsdag 5 februari worden de bruggen en viaducten op de Ringbaan Oost en op de Suffolkweg geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie wordt het verkeer geregeld door verkeersregelaars. Per locatie duurt het werk niet langer dan twee uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *