Rob II van GKV De Heikiesèters zoekt een passende dame

Vrijgezelle vrouwelijke carnavalsvierende inwoners van Meeuwen worden opgeroepen om eens goed naar Prins Rob II te kijken.

De pas bekend gemaakte heerser van GKV De Heikiesèters uit Meeuwen is namelijk op zoek naar een prinses. “Ikzelf ben nog vrijgezel dus… moesten er kandidaten zijn: Ik ben nog beschikbaar!”, aldus de nieuwe heerser in Meeuwen.

Rob II voetbalt in zijn vrije tijd bij Ellikom en is betrokken bij de KLJ en de plaatselijke schutterij. “Om mijne boterham te verdienen werk ik als elektricien bij de firma EVI”, zo vertelt Rob Ulenaers.

Hij wil carnaval goed gaan vieren, maar zoekt nog wel een dame voor aan zijn zijde: “Wie dus een goei vonk nodig heeft om de boel aan de gang te krijgen mag mij altijd bellen”, zo besluit de 42ste prins van GKV De Heikiesèters.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *