Schaatsbaan in Maaseik krijgt wellicht een andere bestemming

Wintertuin schaats ijshal

Of er ooit nog indoor geschaatst kan worden in Maaseik is nog maar de vraag. De schaatsbaan, die al enige tijd te koop staat, heeft de interesse van een organisatie die een andere bestemming aan de hal wil geven.

Hoewel er nog wel enkele juridische stappen ondernomen dienen te worden, om überhaupt een andere bestemming te geven voor de site, wordt daar wel aan gedacht, aldus HbvL. De aandeelhouders van de schaatshal in Maaseik voeren namelijk concrete gesprekken met een kandidaat-overnemer.

Eén van de partijen die protesteert is kunstschaatsclub Artistic.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

6 reacties op “Schaatsbaan in Maaseik krijgt wellicht een andere bestemming”

 1. Guido Martens waar zou een vzw in godsnaam het geld moeten halen voor die investering. De club heeft al het mogelijke gedaan om een oplossing te vinden. Ik vind het dan ook een wansmakelijke uitspraak van u!

 2. De hal zou waarschijnlijk nog hebben bestaan als er geen wanbeleid gevoerd was en als men wat meer klantvriendelijk was geweest.

 3. Klaps Paula, ik lees bij u alleen maar wansmakelijke opmerkingen…
  U spreekt van wanbeleid en van klantonvriendelijkheid. Wellicht een keer in de spiegel kijken.
  Ik was eveneens een klant, heb nooit een onvriendelijk behandeling gehad, heb ook één ieder altijd in z’n waarde gelaten en indien er een onenigheid bestond, het bespreekbaar gemaakt. Iets dat veel clubs helaas niet konden/wilden. Van de toren blazen en wijzen, was een ritueel dat hen beter paste.
  Ik zou graag uw gezicht wel eens willen zien wanneer je 8mnd, 7 dagen per week en 18u non-stop mag werken en lastige figuren aan de andere kant van de toog krijgt.
  Anyway, waar is uw bod op de ijshal? Of ben je ook een vzw ?

 4. Ik zou het als jaren lang lid van de schaatsclub zeer spijtig vinden als we niet meer zouden kunnen schaatsen in het mooie maaslandse Limburg. We hebben dit jaar een prachtige kerstshow geschaatst in Maaseik, de ijspiste op de markt ! maar zijn helaas moeten gaan trainen in Geleen !! Plaats voor een piste op de markt gaat wel, maar een ijshal openen lukt niet meer? ik begrijp heel goed dat er veel veranderd zou moeten worden qua veiligheid, infrastructuur van de hal, etc. Maar wij als club hebben niet “alle” mogelijke middelen om de hal zomaar in overname te nemen ! dat zou de stad, de eigenaars, .. toch zeker moeten begrijpen. Als we met z’n alle misschien een steentje zouden bijdrage dan zouden veel mensen, ouders, kinderen, verenigingen van het Maaslandse en Kempische deel trots kunnen zijn op hun gemeente en stad. niet enkel de kunstschaatsclub Artistic, maar andere scholen en hockeyclubs zouden iedereen dankbaar zijn !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *