Uitbreiding Markt Achel: Michielsplein volledig parkeervrij op dinsdagochtend

Elke dinsdag is het marktdag: ‘s voormiddags in Achel, ‘s namiddags in Hamont. Vanaf dinsdag 5 februari sluit er in Achel een nieuwe marktkramer aan die kleding verkoopt. Daardoor zal de huidige opstelling van deze markt wijzigen. Dit heeft als gevolg dat het Michielsplein op dinsdag tussen 07.00 en 13.00 uur volledig parkeervrij dient te zijn.

Opdat de marktkramers voldoende manoeuvreerruimte hebben om plaats te nemen op hun nieuwe standplaats, vraagt het stadsbestuur van Hamont-Achel om voertuigen tijdig te verzetten. Ook tijdens de markt dient het terrein volledig wagenvrij te zijn. Langs het Michielsplein mag je wel parkeren, alsook op de parking voor het gemeenschapshuis. Let wel: op de vier parkeerplaatsen voor de krantenwinkel geldt een beperkte parkeerduur van één uur.

Staan er om 07.00 uur nog wagens geparkeerd op het Michielsplein, dan wordt er een pv opgemaakt. De wagens worden vervolgens getakeld. De kosten hiervan worden doorgerekend aan de foutparkeerder.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *