Computercursussen Wijkgebouw Keenter Hart

computer safety virus

In januari 2019 wordt er weer gestart met nieuwe computercursussen in wijkgebouw Keenter Hart in Weert. Er starten in korte tijd meerdere cursussen op verschillende dagen en tijdstippen, te weten Beginnerscursus Windows10, Vervolgcursus Windows10 en werken met de Tablet (iPad en Android).

De cursussen zijn kleinschalig en betaalbaar. Gewerkt wordt met maximaal zeven cursisten en twee begeleiders. De lesstof wordt op een groot scherm geprojecteerd. Elke cursist maakt gebruik van zijn eigen laptop of tablet, zodat alle oefeningen zelf uitgevoerd kunnen worden. Er wordt gewerkt met gestructureerde lesboeken, oefenbestanden en naslagwerken. Ook krijgen de cursisten huiswerk mee om thuis verder uit te werken.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de coördinator/contactpersoon computercursussen Keenter Hart.

Er bestaat ook de mogelijkheid om met kleine problemen de instuif middag te bezoeken. Dit is op de donderdag en op afspraak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.