Eigenaren van Jumbo Stramproy openen proeflokaal in Weert

Donderdag 31 januari opent Proeflokaal Bregje in Weert haar deuren. Deze zaak, die eigendom is van Ralf Jansen en René Puts, de eigenaren van Jumbo Stramproy, is een restaurant in een moderne sfeer waar lekker eten voor een betaalbare prijs centraal staat.

Aanstaande donderdag opent Proeflokaal Bregje vol trots haar 24e vestiging in Weert. Met zorg bereide gerechten voor een betaalbare prijs zorgt ervoor dat Bregje toegankelijk is voor iedereen.

Proeflokaal Bregje Weert is elke dag geopend vanaf 17.00 uur en is gevestigd aan de Oelemarkt 11, het pand waar eerder diverse nachtclubs hun intrek gehad hebben. Het restaurant biedt plaats aan 140 gasten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.