Grenslaup Vosseven 45 kondigt zich weer aan

De derde zondag van januari 2019 is het weer zover. Dan kan men de gemaakte voornemens verder uitvoeren tijdens de 45ste editie van de Grenslaup Vosseven in Stramproy.

Om 10.00 uur is de start van alle afstanden tegelijk. Het is ruim anderhalf uur lekker lopen over vier uitgezette parcoursen die men naar eigen keuze kan afleggen. De lengte van de rondjes is 1,1 km, 3,2 km, 3,7 km en 5,6 km. Het is niet nodig om je aan één rondje te binden, alle 4 uitproberen mag en kan, 1, 2 of 3 rondjes kiezen is ook een mogelijkheid. De afstanden staan met gekleurde pijlen aangegeven.

Er wordt geen uitslag opgemaakt. Een klok is wel aanwezig om de finishtijd aan te geven. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. Hierop kan men zelf de afstand invullen.

De tijdcontrole is tot 11.30 uur en inschrijven is vanaf 09.00 uur mogelijk bij Natuurlijk Genieten ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. De kosten bedragen per inschrijving € 2,–. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Per keer worden 3 waardebonnen van € 15,– per stuk verloot onder de deelnemers. Degenen die 8, 9 of 10 keer in een seizoen hebben deelgenomen maken na afloop van de loop van juni 2019 kans op een diner-bon van € 50,– (2x) van ‘Nieuw Vosseven’.

Foto: Jos Smeets

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.