Jeugdpreens Sem I van VV De Brökwagters Bosseve

Sem Driessen zal in 2019 de jeugdvastelaovendj op Bosseve voorgaan. Op vrijdag 25 januari werd hij na enige verwarring op het podium –er waren in eerste instantie liefst 15 jeugdraadleden waaronder Sem en zijn adjudanten– uitgeroepen als Jeugdpreens van de Brökwagters.

Sem is 11 jaar en woont samen met zijn vader Frank (Aod-Jeugdpreens Frank II vanne Rogsteakers 1981), moeder Daniëlle en broer Kay aan de Leliestraat 1. Zijn zus Sanne woont op kamers in Utrecht. Sem zit in groep 8D van de Odaschool en heeft als hobby’s duiken bij Duikteam Nederweert, drummen bij Duncan van ‘t Rick, voetballen bij FC ODA in de D4, maar bovenal: vastelaovendj vieren bij de Brökwagters in Boshoven.

Sem heeft gelijk een primeur te pakken: als eerste Jeugdpreens in de historie op Bosseve heeft hij drie adjudanten gekozen: Guus Mackus, Rens Wiermans en Luuk Peijs. Ze kennen elkaar van de basisschool en van het voetballen. Ze doen ook alle vier mee aan de wichter bônte middig op 2 en 3 februari in Zaal Don Bosco.

Omdat Sem altijd vrolijk is en het geweldig vindt om te duiken heeft hij zijn onderscheiding ingesteld in de Orde vanne Bli-jje Duikbrîl.
Hij gaat de jeugd van de Brökwagters voor onder zijn devies: “Mét dees kwakbóks tampieëste, wurtj ozze vastelaovendj allein mer fieëste!”

De nieuwe jeugdraad wordt gevormd door Senna Hansman, Sef Jungheim, Jules Mertens (allen OBS), Tim Kirkels (Markeent), Maury Curvers, Lizzy van Kimmenade, Evi Mostert, Jez Nieuwesteeg, Ries Sonnemans, Sterre van der Voort en Shirley Zuidgeest (allen Odaschool).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *