Kris Slenders nieuwe fractieleider PRO Hamont-Achel

Kris Slenders is de nieuwe fractieleider voor PRO in de Hamont-Achelse gemeenteraad. Bij de recente lokale verkiezingen deed PRO het goed en werden ze de grootste politieke partij van Hamont-Achel. Ze gingen van 9 naar 10 zetels.

Tijdens een bijeenkomst van de nieuwe fractie hebben de PRO-raadsleden Kris Slenders als nieuwe fractieleider aangeduid. Hij volgt Jacky Umans op (nu schepen voor PRO), die deze rol de afgelopen zes jaar met veel inzet en passie heeft vervuld en nu heel graag de fakkel doorgeeft aan Kris.

Kris is 24 jaar en van opleiding Bio-ingenieur, hij is reeds jarenlang actief binnen een jeugdvereniging. Je kan Kris ook regelmatig terugvinden bij zijn kameraden op café, op de jeugdbeweging, fuiven en evenementen,…

Zijn persoonlijke interesse gaat dan ook naar de jeugd(verengingen) en ‘meer leven in de brouwerij brengen’ in Hamont-Achel. Hij is voorstander om de handen uit de mouwen te steken en houdt minder van ‘typische politieke praatjes’.

Kris Slenders: “Ik ben vereerd dat ik deze ploeg mag leiden als fractieleider, weliswaar in een andere hoedanigheid dan de afgelopen 6 jaar, toen nog vanuit oppositie, nu als meerderheidspartij. Ik wil met de andere fractieleiders én collega-raadsleden van de meerderheid én oppositie samenwerken om van Hamont-Achel een nog betere en aangenamere stad te maken. Persoonlijk vind ik het belangrijk om dit in de geest van de partij te doen; op een positieve en open manier. Samenwerking staat dan ook hoog in het vaandel om tot betere resultaten te komen”.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *