LEF-event brengt yoga en mindfulness samen (video)

Chris Vleeschouwers is druk bezig met de voorbereidingen voor het LEF-event, dat van 24 tot en met 26 februari in Maaseik zal plaatsvinden.

“Dit event is voor personen die op zoek zijn naar meer balans in zowel hun privé- als hun werkzame leven”, zo vertelt Chris Vleeschouwers die yoga combineert met mindfulness. “Ik brengt de Westerse kennis samen met de Oosterse filosofie van yoga”, aldus Chris. “Omdat lichaam en geest niet te onderscheiden zijn en samen een sterk team vormen. Door op beiden niveaus te werken verhoog je de impact die de begeleiding heeft op het leven van mensen”, zo vervolgt ze.

Het LEF-event is toegankelijk voor alle belangstellenden, waarbij workshops, retreats en begeleiding centraal staan. “Aanmelden en meer informatie is online te vinden”, zo besluit Chris Vleeschouwers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *