Nieuwe carnavalsschlager in Molenbeersel

‘Hiej in Biësel’, is de nieuwe carnavalsschlager van Molenbeersel. Het nummer, van Teije Creemers zal de komende carnaval veelvuldig te horen zijn in het dorp.

Zanger Teije was in het seizoen 2017-2018 jeugdprins bij ‘De Gaaplepels’ in Molenbeersel. “Ik heb het erg naar mijn zin gehad en het bleef kriebelen, dus toen ik gevraagd werd om een carnavalsnummer in te zingen, leek me dat ook erg leuk”, zo vertelt de jongeman. Zijn vader, Johan Creemers vult zoon Tije aan: “We hadden het idee om bij het afscheid van Tije als jeugdprins in plaats van een speech een leuk muzieknummer te brengen, een herkenbare melodie met een eigen tekst.”

Tije bracht dit lied ten gehore en het leverde veel positieve reacties op. “Op die manier is het idee ontstaan dit jaar weer de studio in te duiken. Een herkenbaar lied werd gezocht, de auteursrechten werden geregeld, een tekst werd geschreven en Tije kon aan de slag”, aldus Johan Creemers.

Teije zong het nummer in bij Marlstone Music in het Nederlandse Ulestraten. “Hie in Biësel, doa goan wae vol d’r aan, Gaaplepels veur-op de trein, kumptj d’r weer aan’, is het refrein dat sfeervol in het gehoor ligt.

Muziek is Teije niet vreemd, hij is namelijk lid van Koninklijke Fanfare Sint Isidorus uit Molenbeersel.

Het nummer zal niet verkocht worden in de winkel maar Johan en Tije weten zeker dat het de komende periode op veel plaatsen gedraaid zal worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *