Nieuwjaarsreceptie Dorpsraad Ell

De Dorpsraad van Ell organiseert een Nieuwjaarsborrel. Deze zal maandag 7 januari om 20.30 uur in BMV Ellenhof plaats vinden. Onder het genot van een drankje en een klein hapje gaat de Dorpsraad van Ell terug blikken op het afgelopen jaar. Vervolgens wordt het glas geheven op het nieuwe jaar.

De bijeenkomst heeft een informeel karakter hebben. De eindtijd is voorzien omstreeks 22.30 uur.

Binnen het bestuur van de Stichting Dorpsraad Ell zijn een drietal vacante functies beschikbaar. Daarom roept de Dorpsraad mensen op om hun interesse bij hen kenbaar te maken. Men kan ook een mail sturen. De belangrijkste voorwaarden zijn, dat men in Ell woonachtig en tenminste 18 jaar oud moet zijn. Ook is het niet toegestaan, dat men gemeenteraadslid is. Door de huidige bestuurssamenstelling, worden vooral vrouwen opgeroepen om zich aan te melden. Ook binnen de werkgroepen zijn nieuwe leden welkom.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *