Nieuwjaarsreceptie Hamont-Achel verplaatst naar Michielshof

Op zondag 13 januari trakteert het stadsbestuur van Hamont-Achelalle inwoners op een gezellige nieuwjaarsborrel. Aanvankelijk zou deze drink doorgaan in het park voor het Simonshuis, maar omwille van het voorspelde regenweer wordt het evenement verplaatst naar het Michielshof.

De receptie begint om 11.00 uur, het einde is voorzien rond 13.00 uur. De gemeenteraadsleden bieden de aanwezigen er graag een hapje en een drankje aan en klinken samen met hen op het nieuwe jaar. Voor de kleinsten wordt er leuke randanimatie voorzien.

Ook dit jaar legt het stadsbestuur overigens een gratis bus in. Zo kan iedereen genieten van een glaasje glühwein of jenever. De uurregeling van deze bus vind je hier terug.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.