Oprichting Evenementen Platform Stramproy

Stramproy

Tijdens de bijeenkomsten van Rooj Laeftj bleek dat er behoefte was aan meer afstemming en onderlinge hulp bij (grotere) evenementen in Stramproy. Om daar invulling aan te geven is er een werkgroep aan de slag gegaan. Het doel van ‘Evenementen Platform Rooj’ is informatie over activiteiten op langere termijn te verzamelen en te delen, om deze activiteiten beter op elkaar af te stemmen en om mogelijkheden te creëren voor samenwerking. De activiteiten dienen wel van enige omvang te zijn en georganiseerd door verenigingen, stichtingen en bedrijven in Stramproy of de directe omgeving.

Deze werkgroep zal onder de Dorpsraad Stramproy gaan werken, en zo ook gefaciliteerd worden.

De werkgroep zal een website met een agenda gaan ontwikkelen, die beperkt openbaar toegankelijk is. Degene die een activiteit meldt krijgt daarvoor ook iets terug. Op de digitale kalender zullen definitief geplande activiteiten voor iedereen zichtbaar zijn, maar gegevens van voorlopige plannen worden alleen gedeeld met partijen die op de betreffende datum of in het betreffende weekend een activiteit aanmelden. Voor het slagen van de doelstelling is het noodzakelijk dat men in een zo vroeg mogelijk stadium van plannen voor een activiteit een bericht krijgen, zodat afstemming of samenwerking nog mogelijk is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *