Overlijden Bocholtenaar tijdens Oudejaarsnacht te wijten aan val

Justitie rechtbank

Op Oudejaarsnacht overleed een 39-jarige man uit Bocholt, nadat deze een slag toegediend kreeg na een discussie in een café. Hierop werden door de politie drie twintigers gearresteerd. Een van de drie, een 22-jarige man uit Oudsbergen, werd bij de onderzoeksrechter voorgeleid.

Tijdens de nacht van Ou dop Nieuw ontstond aan een café aan Kaulillerdorp in Bocholt een discussie tussen vier mannen. Een 39-jarige man uit Bocholt kreeg een klap toegediend en viel vervolgens op de grond. De drie andere mannen verlieten meteen na de feiten de plaats. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten het slachtoffer zwaargewond over naar het ziekenhuis. De man overleed even later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Agenten van de politiezone CARMA arresteerde drie twintigers, één uit Bocholt en twee uit Oudsbergen. De 22-jarige man uit Bocholt en een 21-jarige man uit Oudsbergen mochten na verhoor beschikken.

De andere verdachte, een 22-jarige man uit Oudsbergen, werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Uit het onderzoek blijken duidelijke aanwijzingen dat het overlijden te wijten is aan de val van het slachtoffer na een handgemeen.

De onderzoeksrechter besloot de verdachte onder strikte voorwaarden in vrijheid te stellen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.