Rob Ramaekers nieuwe CEO LAG Trailers

LAG Trailers in Bree start het jaar met een nieuwe CEO aan het hoofd van het bedrijf. Rob Ramaekers wordt algemeen directeur en gedelegeerd bestuurder van de LAG Groep. De voormalige CEO Alan Zhang blijft nauw betrokken bij de Limburgse tankwagenbouwer.

De raad van bestuur van LAG Trailers NV bevestigt zijn vertrouwen in de huidige COO om de dagdagelijkse operaties te beheren. Rob Ramaekers is een vertrouwd gezicht binnen LAG Trailers, waar hij inmiddels al 29 jaren dienst heeft. Hij groeide tijdens zijn carrière gestaag door tot de functie van COO. Na vier jaar dienst als COO neemt hij nu de fakkel over van Alan Zhang als algemeen directeur van de LAG Groep.

Alan Zhang is benoemd tot directeur van de ‘Global Business Development’ afdeling van CIMC Vehicles. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor alle buitenlandse ontwikkelingen op het gebied van zowel nieuwe businessmodellen, nieuwe producten als nieuwe markten. Vanuit deze functie behoudt hij ook in de toekomst een sterke band met de Belgische tankwagenspecialist.

Met deze overgang gaan geen grote wijzigingen gepaard. LAG Trailers volgt dezelfde strategische lijn welke in 2014 werd uitgezet door Rob Ramaekers en Alan Zhang samen met het managementteam.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *