Zuhal Demir en Johan Klaps te gast in Kinrooi

De Belgische politica Zuhal Demir zal samen met Johan Klaps op zondag 20 januari als gastspreker aanwezig zijn in Kinrooi.

Klaps, geboren in Maaseik, heeft enige tijd in de Kamer gefunctioneerd en Zuhal Demir was staatssecretaris voor Armoedebestrijding, Gelijke Kansen, Personen met een beperking, dat stopte op 9 december 2018, met de val van het Kabinet Michel I. Ze is nu teruggekeerd naar de Kamer van Volksvertegenwoordigers.

De aanwezigheid van de N-VA-politici is op verzoek van N-VA Kinrooi. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van deze lokale politieke partij zullen Zuhal Demir en Johan Klaps aanwezig zijn. Ze zal spreken over de huidige politieke toestand en vooruit blikken op het verkiezingsgebeuren, later dit jaar.

De receptie, die plaats vindt in ‘De Schans’ aan het Nelisveld, is openbaar vanaf 10.00 uur en wordt naast de lokale partij uit Kinrooi ook georganiseerd door de N-VA uit Maaseik en As-Niel.

Foto: Facebook Zuhal Demir

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.