Back on Stage verkoopt dubbel zoveel kaarten dan vorig jaar op dezelfde tijd

Jean Voortmans

Vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar, heeft Back on Stage in Bree in de voorverkoop al het dubbele aantal kaarten verkocht. Dat laat de organisatie weten.

De organisatie van Back on Stage, dat op 5 en 6 april voor de 16de maal zal plaatsvinden in de Sporthal van Bree, geeft aan bijzonder tevreden te zijn. “We wisten dat we een goed programma hebben samengesteld, maar dat de kaartverkoop zo snel zou gaan, hadden we niet verwacht”, aldus voorzitter Jean Voortmans.

Het tribute-festival kent grote namen die als look-alike op het podium staan, waaronder The Red Hot Chili Peppers, Coldplay, Bon Jovi, Neil Diamond, Slade en Robbie Williams. “Zoals elk jaar gaat de opbrengst naar lokale goede doelen. Dit jaar is gekozen voor Inloophuis Vergeet-mij-Nietje in Bree, vzw ZeZijnZo in Bree, Autisme Limburg en ’n Witte Roos vzw”, zo laat Jean Voortmans weten.

Kaarten zijn overigens nog online te koop.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *