Eddy en Sandra zijn bezig met carnaval voor minder validen in Maaseik (video)

Eddy Peeters en Sandra Delhoux lopen al een hele tijd rond met het idee om ‘iets’ te doen voor gehandicapten en minder validen in Maaseik rondom carnaval. “Ik merkte dat er niets in Maaseik is, vandaar dat we dit zelf gaan oppakken”, aldus Eddy.

Men is bezig om een bestuur te formeren en vervolgens aan de slag te gaan. “We willen tien personen in het bestuur hebben om vervolgens taken goed te kunnen verdelen omdat we toch wel enkele activiteiten willen organiseren”, zo vervolgt Eddy Peeters. “Naast een eigen jeugdprins en grote prins willen we ook andere activiteiten organiseren”, zo vult Sandra Delhoux aan.

Ook wil men graag meelopen in de Halfvastenstoet van Het Heilig Wammes in Maaseik. “We hebben ons zelf een jaar gegeven om alles goed op de rails te zetten, zodat we volgend jaar kunnen starten”, zo besluit Eddy.

Om mee te helpen kan men mailen met Eddy Peeters.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *