Valentijnsactie op infoborden Hamont-Achel

Op 14 februari is het weer zover: Valentijn, de dag van de liefde. Voor het derde jaar op rij organiseert de stad Hamont-Achel haar Valentijnsactie. Zo kan je als inwoner gratis een liefdevolle boodschap op de verschillende digitale infoborden plaatsen. Om je partner, of degene op wie je een oogje hebt, te verrassen of om iemand die je graag hebt een hart onder de riem te steken.

Inwoners kunnen een geliefde verrassen met een romantisch bericht. Via internet kan men een gepersonaliseerde boodschap insturen. Dit kan tot en met 10 februari. Deze wordt op Valentijnsdag gepubliceerd op de 7 digitale infoborden die verspreid staan doorheen Hamont-Achel.

Deelnemers veroveren mogelijk niet enkel het hart van hun geliefde, maar maken ook kans op een heus verwenpakket aangeboden door de stad Hamont-Achel. Een onschuldige hand loot op 14 februari een winnaar uit alle inzendingen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *