Brainstormavond kerk Geistingen

De kerken behoren tot het belangrijkste bouwkundig patrimonium in Kinrooi. Ieder jaar worden heel wat euro’s uitgegeven om de kerken in orde te houden, ondanks dat er alsmaar minder mensen naartoe gaan. Hoog tijd om eens te bezinnen over de toekomst van deze gebouwen.

Dat gebeurt met brainstormavonden in de kerk. Geistingen is nu dinsdag 5 februari als eerste aan de beurt. Geïnteresseerden zijn welkom in de Sint-Lambertuskerk te Geistingen om 20.00 uur. Meer info over de brainstormavonden en het kerkbeleidsplan staat reeds online.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *