Na groot succes vorig jaar, dit jaar weer Comm op!

Marketing en Communicatie professionals ‘gratis’ aan de slag met communicatie uitdagingen van vrijwilligersorganisaties in Weert

Goedbezig Weert, onderdeel van Punt Welzijn, organiseert op 5 juni in Weert de tweede editie van het evenement Comm op! Op deze dag werkt een team van Weerter communicatie- en marketingprofessionals gratis aan het oplossen van marketing en communicatie uitdagingen bij Weerter stichtingen. Te denken valt aan uitdagingen op het gebied van naamsbekendheid, ledenwerving of relatiebeheer. Geïnteresseerde vrijwilligersorganisaties én (bedrijven met ) communicatie specialisten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor dit evenement.

Na 8 maanden is de Fair Trade shop nog steeds heel enthousiast en werken hard aan de tips die ze deze dag gekregen hebben. “Met veel enthousiasme konden wij terugkijken op een waardevolle dag. Met een hoofd en een paar A4-tjes vol met tips en een goed gevoel waren we aan het einde van de dag van plan er eens flink tegen aan te gaan. Dit hebben we de afgelopen maanden dan ook gedaan. Een van de dingen die we aangepakt hebben is dat we een gedeelte van onze winkel naar buiten verplaatst hebben o.a. de kaartenstandaard. Dit heeft als gevolg dat de kaartverkoop als een trein loopt.
Al met al zijn we heel tevreden, al drukt zich dat nog niet uit in het financiële plaatje. We zaten in een neerwaartse beweging en die heeft zich nog een tijdje voortgezet. Inmiddels is de trend wat gekeerd en kijken we met veel optimisme naar onze toekomst. Het enthousiasme is er bij alle medewerkers en we weten nu waar we aan toe zijn”, aldus deze mensen.

Aanmelding kan tot uiterlijk 15 maart kan door te mailen naar goedbezig@puntwelzijn.nl. Er worden 4 organisaties geholpen en deze moeten met minstens twee personen vertegenwoordigd zijn op 5 juni om samen met een team van professionals aan de slag te gaan. Er moet sprake zijn van een vereniging of stichting uit Weert die gerund wordt door vrijwilligers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *