Sfeervolle kick-off Up with People (video)

Van 14 tot 20 mei 2019 komt Up with People naar Kinrooi. Op woensdag 6 februari was er een infoavond in GC De Stegel. Het was de kick-off voor de zoektocht naar sponsors en gastgezinnen voor dit opmerkelijk initiatief. Ongeveer zeventig personen waren aanwezig.

De organisatie had ook nog een verrassing, want zangeres Sabien Tiels uit Ophoven heeft ook een warme band met Up with People. Zij was woensdag aanwezig. “Ik heb in het verleden mogen optreden met Up with People in Hasselt. Dat blijft me altijd bij”, zo vertelt ze.

Onder het motto ‘Kinrooi meets the world’ krijgt de gemeente in mei meer dan 100 jongeren tussen 18 en 29 jaar oud, afkomstig uit een 15-tal landen, op bezoek. De jongeren van Up with People verblijven in Kinrooi om er de gemeenschap te leren kennen, om mee te werken aan een aantal sociale acties én om een aantal muzikale shows op te voeren in GC De Stegel.

Up With People bestaat al 50 jaar. Het is een organisatie die jonge mensen wil inspireren om van de wereld een nog betere plek te maken! De gemeente Kinrooi is blij en fier om deze organisatie dit jaar te mogen ontvangen. Om de samenwerking met Up With People te optimaliseren, is men op zoek naar sponsors én opvanggezinnen voor de meer dan 100 deelnemers.

Indien mensen meer informatie wensen of zich op willen geven als gastgezin, kan men een mailtje sturen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *