Les Truttes afsluiter tweede Bastionfestival

De formatie Les Truttes zal de tweede editie van het Bastionfestival in Kessenich afsluiten. Dat maakte de organisatie vandaag bekend.

Les Truttes begon in 1996 eigenlijk als een grap, maar is ruim 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het club- en festivalcircuit. Zij hebben reeds opgetreden op alle grote Vlaamse stadsfestivals zoals Marktrock, Suikerrock, Maanrock, Pulptuur, de Gentse Feesten en de Lokerse Feesten. Zij stonden meermaals in het OLT te Deurne, speelden in 2008 live in het Eén-programma Villa Vanthilt, werden in 2009 door The Levellers persoonlijk uitgenodigd om in Engeland op het Beautiful Days Festival te gaan spelen. Het Bastionfestival kan derhalve niet ontbreken op de speellijst van deze formatie. Zij zullen op zondag 11 augustus om 22.30 uur de tweede editie afsluiten.

Eerder maakte de organisatie ook al bekend dat Level Six, DJ Boyd, Domino, Willy Sommers en de Ghost Rockers, op het podium zullen staan. Binnenkort wordt de verdere line-up gepresenteerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *