Gratis winkeltas voor inwoners

Alle Oudsbergse gezinnen krijgen tussen 7 en 14 februari een herbruikbare winkeltas met het logo van Oudsbergen in hun brievenbus. “Oudsbergen is een groene, propere gemeente en dat willen we zo houden”, zegt schepen Marco Goossens. “Daarom verspreiden we deze herbruikbare winkeltassen onder onze inwoners. We hopen dat ze massaal gebruikt worden in plaats van plastic wegwerpzakjes.”

“Met deze winkeltassen moedigen we onze inwoners ook aan om lokaal te gaan winkelen. En we maken het logo van onze nieuwe gemeente Oudsbergen zichtbaar in het straatbeeld”, aldus schepen Hanne Schrooten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *