Mitchel Ramaekers 35ste Prins bij De Gaaplepels

Tijdens de Prinsenzitting in Molenbeersel is Mitchel Ramaekers uitgeroepen tot de 25ste Prins van de Gaaplepels.

Mitchel is 25 jaar oud en is de zoon van Theo Ramaekers en Jacqueline Verlaak. Hij is al vele jaren lid van Hoger Op Molenbeersel en is daarnaast sinds 2017 ook betrokken bij De Jagers waar hij zo nu en dan eens een match bij speelt. Ook is hij vele jaren actief geweest bij de Chiro in Molenbeersel.

De 25ste Prins van de Gaaplepels werkt bij Allmet in Bree. Zijn prinses, Cheyenne Breukers, komt uit Kinrooi en is de dochter van Jos Breukers en Heidi Verkissen. Cheyenne en Mitchel zijn al bijna 8 jaar samen.

Carnaval zit bij Mitchel in het bloed. In 2011 is hij samen met Sander Seerden gestart met een kleine carnavalsgroep, genaamd de Gaapmesse. In de acht jaar dat dit nu bestaat, zijn De Gaapmesse uitgegroeid tot een grote vriendengroep.

De spreuk van Prins Mitchel: ‘Mit eine gaapmes veurop, zitte we hiel biesel oppe kop!’

Op zondag 17 februari kan Prins Mitchel de hand worden geschud, evenals Prinses Cheyenne, Jeugdprins Fenne, Jeugdprinses Yuna en Seniorenprins Wil en Seniorenprinses Ivonne, tijdens de receptie vanaf 13.11 uur in GC De Stegel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *