Ondernemer voor de klas weer succesvol

Ondernemer voor de klas bij Scholengemeenschap Mosa-RT in Maaseik was weer een groot succes. Na een korte presentatie van de scholengemeenschap werden de dertien ondernemers onder begeleiding van de leerlingen van 5 Secretariaat-talen naar hun lokaal gebracht.

Hier brachten ze vol overgave hun ondernemersverhaal aan een mix van zesdejaars. Meer dan 200 zesdejaars hadden vooraf de ondernemer, naar wie ze wilden luisteren, gekozen. De voormiddag werd voor de ondernemers afgesloten met een drankje en een netwerklunch.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *