Hanne Terium is een stoere vrouw achter het stuur (video)

Hanne Terium uit Neeroeteren heeft de autosport met de paplepel meegekregen. Via haar vader werd ze al op jonge leeftijd meegenomen naar diverse autoraces. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze een toekomst voor zichzelf in deze wereld ziet.

“Ik rij momenteel in de Ford Fiësta Sprint Cup. Hierdoor moeten we vaak op vele plekken komen, zoals Zolder maar ook Assen en Francorchamps”, zo vertelt Hanne enthousiast.

De autosport is ook een dure sport. “Je moet denken dat in de klasse waarin Hanne rijdt, de kosten, buiten de auto zelf, zo’n 30.000 euro per seizoen bedragen”, aldus Bas Severijns, de promotor van Hanne Terium.

Om de sport mogelijk te houden is men op zoek naar sponsoren. “We hebben hiervoor enkele pakketten samengesteld, variërend van 1.500 tot 10.000 euro”, verduidelijkt Hanne.
Om mogelijke sponsoren en andere geïnteresseerden bij het gebeuren te betrekken, organiseert men maandag 18 februari een informatiebijeenkomst in ’t Bakkemieske in Neeroeteren. “Om half acht ’s avonds starten we waarbij Hanne meer uitleg geeft over haar deelname”, aldus Bas Severijns.

Mensen die meer informatie willen kunnen online terecht of een mail sturen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *