Innovatiegebouw MOSA-RT in de startblokken

Mosa RT

De oplevering staat voor juni dit jaar gepland. Het nieuwe innovatiegebouw bij Scholengemeenschap MOSA-RT in Maaseik. Deze bouw zal dienen als proeftuin voor experimenten die raakvlakken met innovatie hebben.

De scholengemeenschap zal voor nieuwe technische zaken gaan samenwerken met het bedrijfsleven om praktijk en scholing dicht bij elkaar te laten komen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Ook zullen bestaande concepten van belang blijven.

Wel is de directie nog op zoek naar een passende naam voor het innovatief centrum. Mensen die een idee hebben, wordt gevraagd dit voor 1 maart aanstaande kenbaar te maken. Tot die tijd wordt het centrum ‘het groene gebouw’ genoemd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *