Gezinsbond Molenbeersel bezoekt fabriek Marcienne

Ook dit jaar gaat de Gezinsbond van Molenbeersel naar Kirchoven voor een bezoek aan de breigoederenfabriek Marcienne.

Op maandag 11 maart staat het bezoek gepland. Van 15.15 tot 17.45 uur zal men bij de fabriek zijn waar men ontvangen zal worden met koffie/thee en gebak. Na ene live modeshow en ene presentatie van de collectie wordt een bezoek aan de fabriekswinkel gebracht waar men de mogelijkheid heeft een en ander te kopen.

Deelname kost zes euro. Men kan inschrijven tot en met 2 maart via 089-56.34.81, 089-70.11.44 of 089-70.39.87. Er wordt vertrokken vanuit Molenbeersel, waarna men via Kinrooi en Kessenich de route zal vervolgen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *