Marktbevraging sportzone Meeuwen

De gemeente Oudsbergen overweegt zijn gronden in de sportzone Meeuwen (geheel of gedeeltelijk) te verkopen met het oog op een nuttige invulling van de gronden door de ontwikkeling van nieuwe sport- en/of recreatieactiviteiten.

De gemeente Oudsbergen is dan ook op zoek naar kandidaten die geïnteresseerd zijn om een deel van de gronden aan te kopen voor de ontwikkeling van sport- of recreatieactiviteiten. Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd een dossier in te dienen overeenkomstig hetgeen voorzien in deze marktbevraging.

Deze marktbevraging gebeurt vrijblijvend, zonder enige vergoeding voor de kandidaten en zonder enige verplichting in hoofde van de gemeente Oudsbergen om effectief over te gaan tot een gehele of gedeeltelijke verkoop. Deze open marktbevraging maakt geen overheidsopdracht uit en de regelgeving inzake overheidsopdrachten is dan ook niet van toepassing.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *