Modeshow in GO! Klimaatschool Bree

De kleuters, leerlingen en leerkrachten van de Klimaatschool in Bree beleefden afgelopen week ‘Dikke Truiendag’ met een energieke missverkiezing.

Zoals ieder jaar verdiepten de kleuters en leerlingen zich opnieuw in het onderwerp energie. Het thema ‘WATT minder’ stond dan ook vakoverschrijdend centraal in alle klassen. Het vierde leerjaar en de derde kleuterklas wonnen de ludieke wedstrijd en daarmee een hartverwarmende prijs omdat ze die dag de meeste stuks bovenkleding aanhadden.

Als afsluiting van de dag showden de leerkrachten hun dikke trui die gepimpt werd door de leerlingen van een andere klas dan die van de titularis. De leerlingenraad kroonde juf Sanne als ‘Miss dikke trui 2019’.

Foto: Jona Melis

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *