50ste jaargang De Maaseikenaar

Dit jaar viert De Maaseikenaar haar 50ste jaargang. Dit is een unicum voor een cultuurhistorisch tijdschrift.

Weinig heemkundige kringen of cultuurhistorische verenigingen halen deze iconische leeftijd. De huidige redactie van De Maaseikenaar is een samensmelting van enkele leden uit die beginperiode en vers bloed dat door de aderen van de Maaseikenaar stroomt.

De huidige redactie bestaat uit: Harry Beenders, Jaak Bergers, Luc Bleukx (Penningmeester / Abonnementen), Wim Corstjens (eindredactie), Marcel Cuyx, John Golsteyn (Webmaster), Stan Hendrickx, Herman Hendrix, Judith Peeters, Koen Smits, Phaedra Vanoppen en Tony Van Wijck.

De foto is er een uit de oude doos, genomen bij het 20-jarig bestaan van De Maaseikenaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *