Neos Kinrooi winterwandelt aan het Mariahof in Beek

Met een flinke groep leden trok Neos Kinrooi onlangs voor het eerst op winterwandeling in het natuurgebied ‘De Luysen’ aan het Mariahof in Beek (Bree).

Voor de winterwandeling had het bestuur haar oog laten vallen op het mooie natuurgebied ‘De Luysen’ rond het Mariahof in Beek. Dat gebied maakt deel uit van het Grenspark Kempen-Broek en is voorzien van uitgezette wandelingen en vogelkijkhutten.

Een flinke groep leden ging, warm ingeduffeld, in op de uitnodiging voor deze eerste sportieve activiteit in een winters landschap. Voor de deelnemers was de wandeling bovendien een gelegenheid om heel wat nieuwsjes en verhalen met elkaar te delen. Na de wandeling stond er, als afsluiter, in ‘De Schans in Kinrooi nog een tafel gedekt met koffie en vlaai.

Foto: Annie Vanlaar

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *