Driedubbel feest in Molenbeersel (video)

Het is dit jaar 150 jaar geleden dat de Keijersmolen in Molenbeersel werd gebouwd. Daarnaast bestaat de Zorgvlietmolen dit jaar 100 jaar en werd de voorganger van die molen 200 jaar geleden gebouwd. Reden voor een feestje waarbij men alle verenigingen in Molenbeersel wil betrekken.

“We hebben deze week een eerste bijeenkomst gehad met een afvaardiging van de verenigingen en er is veel animo om er samen de schouders onder te zetten”, zo vertelt René Weerens van de vzw Molenzorg die het voortouw genomen heeft.

Op zaterdag 2 november wil men het feest organiseren. “We denken hierbij aan een avondwandeling waarbij langs de route diverse verenigingen ‘iets’ kunnen doen”, aldus Weerens. Het thema is ‘Reuze-N-FeesT’, naar de robuuste molens in het dorp.

Verenigingen die niet bij de aftrap aanwezig waren en ook mee willen doen, kunnen zich melden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *