Huis Vergeet-me-nietje zoekt vrijwilligers

Vergeet-me-nietje is een inloophuis in Bree voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Het is een open huis waar een warm en gastvrij onthaal op u wacht. Bij Vergeet-me-nietje staat de mens centraal, niet de ziekte. Voor hun werking doet de vzw nu een oproep naar vrijwilligers.

De degelijk opgeleide vrijwilligers bieden een luisterend oor, steun of gewoon een goed gesprek onder het genot van een lekkere kop koffie aan de bezoekers. Wie vrijwilliger wil worden, moet bereid zijn om tijd te maken voor warm, menselijk contact. Je praat met en luistert naar kankerpatiënten en hun naasten wanneer ze daar behoefte aan hebben. Of je begeleid de gasten tijdens de activiteiten in ons Huis. Voel je het ook al kriebelen om vrijwilligerswerk te doen? Er is echt voor ieder wat wils.

Aarzel dan niet om op dinsdag 26 februari om 20.00 uur langs te komen. De vzw geeft die avond informatie voor mogelijke nieuwe vrijwilligers. Dit gaat door in het inloophuis (De Houborn 43 te Bree).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *